Folieballonnen


Alle kinderhelden zijn te krijgen in onze folieballonnen. Mickey Mouse, Cars, Spiderman, Bumba of K3. Kortom, alles wat het hartje van uw kind begeert. We vullen deze ballonnen met helium of, zodat ze de lucht in gaan en altijd goed te zien zijn. De folieballonnen zijn ook te leveren gevuld met lucht op een draagstokje. Zo kan uw kind de hele dag genieten van zijn of haar held!

Het zijn de folieballonnen, waar kinderen van dromen!

Maar ook voor volwassenen hebben we genoeg te bieden. Denk aan: welkom thuis, moederdag, vaderdag, een nieuw huis, get well soon, Valentijnsdag, geslaagd, jubilea, kerst, oud en nieuw en bij geboorte heeft u de keuze uit ‘Its a boy’ and ‘It’s a girl’.

Airwalkers
Ismilo verkoopt ook zogeheten airwalkers, zoals het woord al een beetje zegt lijkt het alsof deze ballonnen ‘op lucht lopen’. De ballon is gevuld met helium en gaat daardoor de lucht in, maar dankzij de gewichtjes in de voeten blijft hij staan wiebelen op de grond. Kortom: de airwalker wiebelt wel, vliegt niet weg. Onze airwalkers zijn leverbaar in vele vormen: bruid of bruidegom, een ooievaar, Hello Kitty en tal van andere figuren.

Muziekballon
Eén tikje tegen de ballon en… ♪♫♫♪. Hé, daar zit muziek in! De ballon speelt bekende deuntjes, zoals Happy birthday of Tweety tune.

Ballonnenpost
Een folieballon versturen per post? Het klinkt misschien verrassend en het ís verrassend voor de ontvanger. Want stelt u het zich eens voor, een nietsvermoedende jarige, geslaagde of kraamvrouw opent de doos en de heliumballon vliegt hem of haar tegemoet. Als dat geen verrassing is!

Een ballon per post is mogelijk bij heel veel gelegenheden. Denk maar eens aan trouwen, eindexamen, verjaardag, rijbewijs, geboorte, jubileum, ziekbed en nog heel veel meer.

Dus als u een bijzondere persoon op een bijzondere manier wilt verrassen? Laat dan een heliumballon verzenden door Ismilo. Altijd leuk om zo’n doos open te maken, het maakt iemands dag helemaal compleet!

Wij versturen de ballon veilig in een doos, de kosten zijn afhankelijk van het type ballon die u kiest + € 8,- euro verzendkosten (alleen binnen Nederland). Een kaart met een persoonlijke wens kunnen wij ook voor u toevoegen.


Bestellingen kunt u doen via info@Ismilo.nl.

 

Heeft u wensen? Alles kan, Ismilo denkt graag met u mee.


Nb. Alle prijzen zijn inclusief btw.

© 2015 - website: Anticipate Media & design; CreaBosch