Ballonnenclown


Clown Saartje is ook ballonnenclown! Huurt u haar in, dan vouwt zij de leukste figuurtjes van ballonnen en zet de jarige Job of Jet natuurlijk extra in het zonnetje. Want waar de ander kinderen een ballonnenfiguur met twee kleuren krijgen, krijgt de jarige er een met vier kleuren!

Clown Saartje heeft een zeer breed repertoire en maakt ballonnen in de vorm van een hond, vlinder en heel veel andere vormen. Het leuke is dat kinderen ook zelf mogen proberen een ballonnenfiguur te maken. Er gaat vast wel eens eentje stuk… dikke pret!

Clown Saartje kunt u inhuren voor kinderfeestjes met maximaal tien kinderen. Leuk voor alle leeftijden!
Maar de ballonnenclown is ook zeer geschikt voor de opening van een bedrijf en tal van andere feesten.

Workshops
Clown Saartje geeft ook workshops. Dus wilt u zelf leren hoe u de mooiste figuren maakt van ballonnen? Bijvoorbeeld bij het jaarlijkse bedrijfuitje, een origineel vrijgezellenfeestje of een denderend afscheidsfeest. Clown Saartje is een echte ballonkunstenaar dus ze leert het u in een handomdraai.

 
 

Prijs
Feestjes t/m 9 kinderen € 75,- per uur.
Feestjes t/m 19 kinderen € 100,- per uur.
Grote evenementen en bedrijfsfeesten € 125,- per uur.

De prijs voor meer dan 10 kinderen of een groter feest, zoals een bedrijfsopening, speeltuinmiddag of jaarmarkt, is hoger dan de prijs voor een klein feestje, omdat de hoeveelheid kinderen en dus de hoeveelheid materiaal en arbeid vele malen groter is.

Nb. Alle prijzen zijn inclusief materiaal en btw.

© 2015 - website: Anticipate Media & design; CreaBosch