Schminken


Feest

Schminken kan bij elk feest. Of het nou carnaval is, een buurtfeest, een bedrijfsopening, een bruiloft, een kinderpartijtje of een Sinterklaasviering. Iedereen ziet er gelijk vrolijk en gezellig uit! Logisch dus dat Ismilo ook dit in haar uitgebreide feestarrangement heeft! Ismilo schminkt kinderen, maar ook volwassenen. Piraten, elfjes, prinsessen, clowns: alles kan!Schminkclown

Clown Saartje kan heel goed schminken. Zij maakt van uw kind een fee, heks, prinses, vlinder of piraat. Leuk voor kinderen van alle leeftijden! Welke print en kleuren uw kind ook kiest, Clown Saartje pakt het professioneel aan met een goede onderlaag en echte grimeerschmink.

 
 

Prijs
Feestjes t/m 9 kinderen € 75,- per uur.
Feestjes t/m 19 kinderen € 100,- per uur.
Grote evenementen en bedrijfsfeesten € 125,- per uur.

De prijs voor meer dan 10 kinderen of een groter feest, zoals een bedrijfsopening, speeltuinmiddag of jaarmarkt, is hoger dan de prijs voor een klein feestje, omdat de hoeveelheid kinderen en dus de hoeveelheid materiaal en arbeid vele malen groter is.

Nb. Alle prijzen zijn inclusief materiaal en btw.

 
 
 

Zwanger?
Een zwangere buik is prachtig en mag best nog meer opvallen. Daarom schminkt Ismilo uw buik met het met onze belly paint wordt uw buik nog specialer.
Tip! Een foto van deze van mooie buik is een leuke basis voor het geboortekaartje.

© 2015 - website: Anticipate Media & design; CreaBosch