Springkussens

 
 
   

Geeft u een feest waar veel kinderen komen? Dan is dit waar alle kinderen van dromen! Ismilo heeft maar liefst drie springkussens in de aanbieding en levert zo maatwerk voor elk feest. Voor elk wat wils. In een oogwenk is uw feestlocatie een heuse speeltuin. Welke u ook kiest, binnen enkele minuten staat een volwaardig springkussen op uw feestterrein. Huur een springkussen en u heeft de hele dag geen kind aan uw kind.

   
 
   

Zelf halen

U kunt ervoor kiezen zelf één van onze springkussens te halen. Deze kunt u zelf zonder veel moeite bedienen en opzetten. (beweeg de muis van links naar rechts over de foto om deze 'zelf' te bedienen)

   
 
   

Olifant-Multiplay


Niet alleen om te springen! Olifant-multiplay is uitgerust met een glijbaan, tunnel en obstakels. Deze is 5 x 5,5 meter groot. Kinderen kunnen zich met ons nieuwe parade'olifantje' uren vermaken.

Prijs: € 145,- per dag (inclusief btw).

   
 
   

Springkussen circus


In dit overdekte springkussen met glijbaan wanen uw kleine 'acrobaten' zich in hun eigen circus. De afmeting van deze circustent is 5,2 bij 5,5 meter.

Prijs: € 135,- per dag (inclusief btw).

   
 
   

Springkussen clown


Omdat clowns nu eenmaal bij feesten horen, verhuren wij dit vrolijke clownsspringkussen. Deze is 4 x 4 meter groot en omdat hij overdekt is, is het ook bij wat slechter weer goed te gebruiken.

Prijs: € 115,- per dag (inclusief btw).

   
 
   

Springkussen tijger


Speciaal voor stoere springers: ons tijgerspringkussen van is 4 x 4,5 meter groot en heeft een overkapping, dus redelijk weersonafhankelijk. Hier krijgen kinderen niet snel genoeg van!

Prijs: € 125,- per dag (inclusief btw)

   
 
   

Springkussen met glijbaan


Ons open springkussen met glijbaan is dé hit van uw feest. Door de vier torens wanen kinderen zich in een heus kasteel. Door een poortje duiken ze naar binnen waar ze naar hartelust kunnen springen. Wie er uit wil kan weer de poort nemen, maar klimmen naar de glijbaan is natuurlijk veel leuker! Dit springkussen is 5 x 6 meter groot.

Prijs: € 135,- per dag (inclusief btw).

   
   
Leveringsvoorwaarden springkussens

Ismilo haalt, brengt en plaatst het springkussen. Uiteraard met verlengsnoer. Wij bezorgen gratis binnen Kortenhoef. Binnen een straal van 4 tot 10 kilometer rekenen wij € 7,50 per enkele reis.

Bij een afstand van meer dan 10 kilometer rekenen wij buiten het starttarief van € 7,50 per gereden kilometer € 0,40. Natuurlijk mag u ook zelf het springkussen van uw keuze halen en brengen. Voor het huren van een springkussen vragen wij een borg van € 100,-.

Toezichthouders
Omdat bij het gebruik van een springkussen risico’s niet zijn uitgesloten, bent u zelf verantwoordelijk voor het houden van toezicht. Hiervoor kunt u Ismilo inhuren.

 


© 2015 - website: Anticipate Media & design; CreaBosch