Diverse losse ballonnen


Ismilo verkoopt alle ballonnen in allerlei kleuren, vormen en maten. Van 5 centimeter tot een meter groot! Te vullen met helium of lucht. Bekijk onze slideshow en zie wat we allemaal verkopen. Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Losse ballonnen verkopen we vanaf € 0,30 per stuk.
Metallic en parelmoer kosten vanaf € 0,40 per stuk.
De bedrukte ballonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 0,60.
Welke u ook kiest, hoeveel u ook wilt: wij versturen onze ballonnen in heel Nederland.


Overige ballondecoratie


Ballonhart
Een boog vol ballonnen in de vorm van een… hart. Wij kunnen ze leveren als boog, maar ook als wanddecoratie. Zeer toepasselijk op bruiloften of als liefdesverklaring als anonieme Valentijn… Als dat geen liefde is!

Prijs vanaf € 35,-

Ballonnenslinger
Slingers of ballonnen? Nee, kiezen hoeft niet, want met de guirlande hangt Ismilo de ballonnen op als slinger! In elke gewenste kleur in elk gewenst patroon. En met de guirlande kunnen we ballonnen ook in de vorm van een cijfer maken, leuk voor een verjaardag of jubileum! Geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

Bel gerust met Ismilo, wij geven advies op maat.

Bloemen aan de wand
Ballonbloemen aan de wand? Ook dat kan bij Ismilo. Want wij maken vrolijke, kleurrijke bloemdecoratie van ballonnen in de kleuren die u wilt.

Prijs vanaf € 10,-

Ballonnenpoppetjes
Wij maken ballonnenpoppetjes in alle vormen. Erg leuk om uw winkel of etalage mee op te sieren! Wat dacht u van zwarte Piet, Halloweenmonsters of Kermit de kikker? U vraagt wij draaien, want in een handomdraai zetten wij de poppen voor u in elkaar.

Prijs in overleg!Reuzenballonnen


Jarig? Getrouwd? Eindexamen gehaald? Jubileum? Themafeest? Maak er iets bijzonders van met onze reuzenballonnen. Deze hebben een doorsnede van zo'n 90 centimeter! Natuurlijk in diverse kleuren en met leuke prints, zoals ‘ It’s a boy’ of ‘It’s a girl’. Erg bijzonder om te ontvangen, maar ook bijzonder om te geven!

Prijzen
Een reuzenballon gevuld met lucht is te koop vanaf € 12,50.
Een reuzenballon gevuld met helium is verkrijgbaar vanaf € 20,-.

PS. Er zijn grotere maten op bestelling leverbaar.

Grote ballonnen voor grote gebeurtenissen.© 2015 - website: Anticipate Media & design; CreaBosch