Folieballonnen


Alle kinderhelden zijn te krijgen in onze folieballonnen. Mickey Mouse, Cars, Spiderman, Bumba of K3. Kortom, alles wat het hartje van uw kind begeert. We vullen deze ballonnen met helium of, zodat ze de lucht in gaan en altijd goed te zien zijn. De folieballonnen zijn ook te leveren gevuld met lucht. Zo kan uw kind de hele dag genieten van zijn of haar held in de lucht!
Folieballonnen, waar kinderen van dromen.

Maar ook voor volwassenen hebben we genoeg te bieden. Denk aan: welkom thuis, moederdag, vaderdag, een nieuw huis, get well soon, Valentijnsdag, geslaagd, jubilea, kerst, oud en nieuw en bij geboorte heeft u de keuze uit ‘Its a boy’ and ‘It’s a girl’.

Airwalkers
Ismilo verkoopt ook zogeheten airwalkers, zoals het woord al een beetje zegt lijkt het alsof deze ballonnen ‘op lucht lopen’. De ballon is gevuld met helium en gaat daardoor de lucht in, maar dankzij de gewichtjes in de voeten blijft hij staan wiebelen op de grond. Kortom: de airwalker wiebelt wel, vliegt niet weg. Onze airwalkers zijn leverbaar in vele vormen: bruid of bruidegom, een ooievaar, Hello Kitty en tal van andere figuren.

Muziekballon
Eén tikje tegen de ballon en… ♪♫♫♪. Hé, daar zit muziek in! De ballon speelt bekende deuntjes, zoals Happy birthday en de Tweety tune.

Prijzen
De prijzen voor folieballonnen variëren van € 5,00 per stuk tot en met € 25,00 per stuk. Alle ballonnen zijn te bestellen, voor elke gelegenheid. Erg leuk om cadeau te doen bij geboorte, huwelijk, als opkikkertje voor een zieke of zomaar aan iemand die het verdient.

Tip: ook leuk om per post verzenden!

Heeft u wensen? Alles kan, Ismilo denkt graag met u mee.
© 2015 - website: Anticipate Media & design; CreaBosch