Leeftijds gerelateerd


Een jubileum komt in alle soorten en maten. Of u nou vijf jaar bent getrouwd, 12,5 jaar in dienst bent, of uw bedrijf honderd jaar bestaat : onze jubileumballonnen zorgen dat iedereen in één oogopslag ziet wat er te vieren valt.

Elke stap in een kinderleven is een mijlpaal. De eerste verjaardag, maar ook als een kind vier jaar wordt en voor het eerst naar school mag, een andere grote stap is zes jaar: er gaat een wereld open voor uw kind: het leert lezen! En op de achttiende verjaardag zet het een grote stap richting zelfstandigheid. Hoe dan ook, met onze kinderballonnen wordt het kinderfeest nog feestelijker.

Maar ook voor verjaardagen van volwassenen heeft u met onze ballonnen een feestelijke aankleding. Denk aan jubileumjaren, zoals dertig, veertig of vijftig, maar ook voor een willekeurige leeftijd, want een verjaardag is altijd de moeite waard om bij stil te staan. Verras dus de jarige Job of Jet in uw omgeving!

Tip!
Wij verkopen ook alle benodigdheden om een abraham / sarahpop te maken. o.a. poppakken, maskers en stropdassen met 50 er op.

Post!
Kunt u niet bij het feest zijn, maar wilt u wel graag uw felicitaties overbrengen? Denk dan eens aan de mogelijkheid een ballon te verzenden per post! Lees snel verder >>

 

© 2015 - website: Anticipate Media & design; CreaBosch