Thema feestartikelen


Jubileum
Een jubileum komt in alle soorten en maten. Of u nou 12,5 jaar in dienst bent, vijf jaar getrouwd of een bedrijf van honderd jaar oud bestiert: onze jubileumballonnen zorgen dat iedereen in één oogopslag ziet wat er te vieren valt.

Kinderfeest
Elke stap in een kinderleven is een mijlpaal. De eerste verjaardag, maar ook als een kind vier jaar wordt en voor het eerst naar school mag en de zesde verjaardag: het kind leert lezen! En op de achttiende verjaardag zet het een grote stap richting zelfstandigheid. Hoe dan ook, met onze kinderballonnen wordt het kinderfeest nog feestelijker.

Verjaardagen
Maar ook voor verjaardagen van volwassenen heeft u met onze ballonnen een feestelijke aankleding. Denk aan jubileumjaren, zoals veertig of vijftig, maar ook voor een willekeurige leeftijd, want een verjaardag is altijd de moeite waard om bij stil te staan. Verras dus de jarige Job of Jet in uw omgeving!

Post!
Kunt u niet bij het feest zijn, maar wilt u wel graag uw felicitaties overbrengen! Denk dan eens aan de mogelijkheid een ballon te verzenden per post!
Voor meer info over ballonnenpost klik hier >>

Examen
Eindexamen, rijbewijs gehaald? Een ballon is dan een geslaagd cadeau! Een folieballon gevuld met helium of lucht bijvoorbeeld. Ook leuk om per post te verzenden, wat een verrassing!


© 2015 - website: Anticipate Media & design; CreaBosch